Wat bieden we jou

Bij Verbeek Reclame in Renswoude werken we in een groot vernieuwd pand waar alle afdelingen binnen ons bedrijf samen komen. Er zijn verschillende sfeervolle en moderne kantoorruimtes beschikbaar waar je rustig kunt werken maar ook veel contact hebt met je collega’s.

Bij Verbeek Reclame vinden we het belangrijk dat iedereen op de juiste plek zit en doet waar hij of zij goed in is. Daarom is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren onze medewerkers om te blijven groeien en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Bij Verbeek Reclame vinden we het belangrijk dat iedereen veilig en in een gezonde omgeving kan werken. Zo kan iedereen gebruik maken van een goede werkplek en hebben we een veilig ingerichte werkplaats waar zo comfortabel mogelijk gewerkt kan worden.

Bij Verbeek Reclame werken we met een marktconform salaris. We houden hierbij rekening met je opleiding, werkervaring en de functie waar je voor solliciteert.

Teambuilding staat bij ons hoog op het lijstje. Daarom houden we ervan om op vrijdagmiddag gezellig samen een drankje te drinken. Daarnaast hebben we ook geregeld een leuk teamuitje. Elke keer weer verrassend en gezellig!

Kom bij Verbeek Reclame doen waar je goed in bent

Verbeek Reclame is een flexibel bedrijf die zich onderscheidt door haar creativiteit, flexibiliteit en kennis. Ons team is in staat bedrijven zichtbaar te maken door het maken van unieke creaties. Wil jij jezelf ook uitdagen en leuke dingen doen? Kom dan werken bij Verbeek Reclame!

Bekijk alle vacatures